Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart in de crematoria in Gouda een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl.
KlantenVertellen beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
169 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 99 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1152 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
duidelijke informatie en goed en respectvol verzorgd
Het telefonisch contact vooraf was duidelijk en betrokken evenals de persoonlijke begeleiding tijdens de uitvaart.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
06-03-2021 Agäthe, Koog aan de Zaan
9
4.5
waardig en professioneel
Goede, professionele en vriendelijke service. Begripvol en waardig. Alle mogelijkheden kunnen telefonisch goed worden besproken met aansluitend email contact voor verdere afhandeling van rouwkaarten, nota etc.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
06-03-2021 de Vries, Zandvoort
10
5
Prima, snel en goed geregeld.
Bepaal zelf hoe en wat de "laatste" service moet zijn. Leg dat vast en zorg ervoor dat je iemand hebt die als het zover komt, de opdracht gaat geven. Mijn ervaring met mijn Oom, waren prima en hij had zelf vastgelegd hoe het allemaal moest gebeuren. En precies is het ook zo gegaan. Heel correct, netjes en ook financieel zoals vooraf was vastgelegd. Ik beschouw het als de uitvaart 2.0.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
05-03-2021 Joop, Almere
10
5
Hele goede service
Heel tevreden. Alles netjes verzorgd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
05-03-2021 M, Heinkenszand
10
5
Helemaal top
Van het begin tot het eind is alles professioneel en toch met warme belangstelling geregeld. We zijn zeer tevreden en zullen uitvaart 24 aan iedereen aanbevelen. Anouk belde zelfs na 6 weken om te vragen hoe het met ons ging en of ze nog iets konden betekenen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
05-03-2021 Dorrie, Zwaag
10
5
vertrouwd en zorgeloos
Zeer persoonlijke en prettige begeleiding
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
05-03-2021 Ad Montfoort, 's-Hertogenbosch
10
5
Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen
Goed contact; vriendelijke, rustige benadering.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
05-03-2021 Wim, Aerdenhout
10
5
Keurige uitvaart, adequaat opgepakt en transparant in de kosten. Supertevreden!
Bij de grote, erkende uitvaartverzorgers zijn de kosten buitensporig te noemen. Uitvaart24 laat zien dat dit niet hoeft. Professionele aanpak, goede begeleiding en duidelijk over jouw wensen in verhouding tot de bedragen. Een goede, waardige uitvaart hoeft niet duur te zijn en dat bewijst Uitvaart 24 zeer zeker. Ik ben zeer tevreden en zou Uitvaart24 zeker aanraden in mijn omgeving.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-03-2021 Manon, Arnhem
10
5
Uitstekende en waardige zorg voor een betaalbare uitvaart!
Aangezien wij voor mijn oom die op hoge leeftijd was gestorven, heel weinig belangstellende verwachten en volgens zijn wens de uitvaart in kleine en besloten kring wilde plaatsvinden, was dit een uitstekende manier om waardig en respectvol van iemand afscheid te nemen! Met zo een lage prijs lijkt het onmogelijk, toch kan het.. Fijn ook de diverse uitvaart mogelijkheden voor ieders portemonnee. Van af het moment van aanmelden tot aan de uitvaart en de as ophalen werden we vriendelijk en respectvol behandeld, zoals het hoort. Vanochtend net een telefoontje gehad van een medewerkster die vroeg hoe het was en of ze nog iets konden betekenen.. Financieel moest nog iets worden afgehandeld en dat werd direct geregeld.. Chapeau!! Rob Roelofs, Houten
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-03-2021 Rob Roelofs, Houten
8
4
Snelle service
Uitstekende begeleiding bij technische crematie. Prijs kwaliteitsverhouding prima in orde.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
04-03-2021 Ans Nillesen, Broekhuizenvorst
10
5
Uitstekend.
Zonder poespas,snel aanwezig,een telefoontje en alles was geregelt. Wij danken Uitvaart24 voor de goede verzorging.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
02-03-2021 John, Millen
9
4.5
Denkt goed mee met uitvaart regeling.
Goede begeleiding bij uitvaart. Ook op afstand (Leeuwarden / Den Haag) regelen van een crematie.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-02-2021 Michel Bonnema , Den Haag
10
5
Snel , duidelijk en ruimdenkend
Wat een enorm fijn en warm gevoel hebben deze mensen ons gegeven. Alles ging telefonisch ivm Corona. We wilde het simpel houden zonder poespas, ze hebben mij geweldig geholpen, kort en duidelijk, ik hou ervan. Mede hierdoor hebben wij een mooi afscheid gehad van mijn veels te vroeg gestorven man .
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
26-02-2021 Judith Spierings, Oost west middelbeers
8
4
deskundig, vriendelijk, zakelijk
Met name het contact met de dame die het gesprek kwam doen, vonden wij heel plezierig. Een nicht van de weduwe heeft, helaas, veel ervaring dus we hebben ons goed voorbereid op het gesprek. We wisten wat we wel en niet wilden en deze dame probeerde ons niet tot meer te pushen. Dezelfde nicht heeft de "plechtigheid" geleid en dat ging in goede verstandhouding met de uiteindelijke uitvaarleider. Een paar dagen van te voren belde hij om zich voor te stellen en te vragen of er nog wensen waren. Helaas kon door de coronasituatie de plechtigheid niet helemaal gaan zoals we wilden, maar de weduwe was heel blij met de manier waarop alles is gegaan.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
25-02-2021 Toni, Amsterdam
10
5
alles perfect geregeld
Wij hebben ons nergens druk om te maken. Alles is heel goed geregeld en verzorgd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-02-2021 AMW van der Sman Lutje Hulsik, Terborg
9
4.5
Zeer klant vriendelijke onderneming
Klant gericht, altijd een vriendelijk woord. Nette prijs en ik had binnen zeer afzienbare tijd een offerte in mijn mailbox
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-02-2021 Aad, Rotterdam
9
4.5
Gewoon goed........Er wordt gedaan, hetgeen wordt toegezegd.
Bij bijzondere overlijden (geen/of verre familie van de overledene // een suïcide // of anderszins wordt diverse zaken discreet en netjes afgewikkeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4
Deskundigheid 4
25-02-2021 Maarten Lautenslager, Veldhoven
10
5
Uitstekend verzorgd!!
Vanaf het overlijden tot na de crematie was het allemaal goed geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-02-2021 Richard , Hengelo
10
5
goed en met respect verzorgde crematie
ik ben zeer tevreden
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-02-2021 albert, Heinkenszand
10
5
alles super geregeld
Ik belde naar uitvaart 24. Werd gelijk geholpen. Prettige medewerkers, denken goed mee. Zeer hulpvaardig.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-02-2021 Jayne, Den Haag
10
5
alles super geregeld
Ik belde naar uitvaart 24. Werd gelijk geholpen. Prettige medewerkers, denken goed mee. Zeer hulpvaardig.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-02-2021 Jayne, Den Haag
10
5
alles super geregeld
Ik belde naar uitvaart 24. Werd gelijk geholpen. Prettige medewerkers, denken goed mee. Zeer hulpvaardig.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-02-2021 Jayne, Den Haag
10
5
Fantastisch
Heel goed verzorg allemaal we zijn zeer tevreden hoe het geregeld was zeker een aanrader
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
28-01-2021 Theo, IJsselstein
9
4.5
Alles is goed verlopen
Uitvaart24 is een prima organisatie. Alles is goed verlopen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 3.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
28-01-2021 Monique, Eindhoven
9
4.5
Respectvolle behandeling, intensieve begeleiding en professionaliteit
Een moment waarop een moeilijke beslissing genomen moet worden en dan bang zijn dat je een verkeerde keuze maakt. Zo kun je het noemen als je gaat zoeken naar een begrafenisondernemer. Een beslissing nemen via internet lijkt dan een onpersoonlijke en onlogische keuze. Echter niets is minder waar gebleken. Vanaf het moment van ophalen van de overledene tot het einde van het gehele proces is dit op een persoonllijke, betrokken en deskundige manier afgehandeld. De kostenstructuur is duidelijk en ook van aanvullende diensten staan de kosten duidelijk vermeld. Tevens bestaat er de mogelijkheid om in overleg persoonlijke wensen te bespreken die buiten de paketten vallen. Je weet waar je aan toe bent en wat het allemaal gaat kosten, dus geen verrassingen achteraf. Een goed gevoel. De medewerkers geven je een betrokken gevoel. Zijn telefonisch, via de mail en via what's app. bereikbaar. Soms zelfs tot laat in de avond om je door het hele proces te begeleiden. Dit is een geruststellende gedachte. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er best wel wat contracten getekend moeten worden die je via de mail binnen krijgt. Het bezit van een printer met scanner is onmisbaar om de documenten te printen, te tekenen, te scannen en terug te sturen naar de organisatie. Ook voor het regelen van rouwkaarten en bloemen krijg je netjes een mail met links doorgestuurd, zodat dit ook zonder veel gedoe direct afgehandeld kan worden via internet. Voor het maken van de rouwkaarten dien je wel een beetje vaardig te zijn, maar je krijgt netjes een gebruiksaanwijzing toegestuurd. Al met al heb ik een heel goed gevoel gekregen hoe het allemaal geregeld is. Een klein minpuntje is dat er in mijn geval om informatie werd gevraagd die ik al eens gecommuniceerd had. Dit kwam waarschijnlijk doordat er 2 verschillende personen zich bezig gehouden hebben met de begeleiding (wat normaal niet gebeurt) en dat er ook nog de algemene mail van de organisatie gebruikt werd voor de communicatie.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4
Deskundigheid 5
23-01-2021 W. van der Kieft, Rotterdam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews